Premierea elevilor cu rezultate deosebite de la Școală Gimnazială „M. Sadoveanu” din Bacău

Sâmbătă, 17 iunie 2017, la Parohia Ortodoxă Lazaret din municipiul Bacău, în parteneriat cu Fundația „Episcop Melchisedec” Filiala Bacău, a avut loc premierea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură din cadrul Școlii Gimnaziale „M. Sadoveanu”, ediția a VI-a.

sdr
dav
dav
sdr
sdr
sdr
dav
dav
sdr
dav
dav

Activitatea a debutat la ora 10.00 cu oficierea slujbei de mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra cadrelor didactice, elevilor și părinților acestora în curul anului școlar 2016-2017. Părintele Paroh Marius Iacobeanu a adresat un cuvânt duhovnicesc celor prezenți, menționând importanța învățăturii în dezvoltarea armonioasă a tinerilor și rolul dascălilor de a contribui permanent la buna educație a acestora. A fost de asemenea evidențiat rolul bisericii în viața elevilor, respectiv acela de a le pune înainte toate învățăturile cele folositoare pentru mântuirea sufletelor.

După printele paroh a rostit o alocuțiune domnul director, prof. Iustin Antonie, care a apreciat numărul mare de elevi premianți la finalul anului școlar și totodată a mulțumit Parohiei Ortodoxe Lazaret pentru colaborarea și implementarea a numeroase programe adresate elevilor Școlii „M. Sadoveanu”. Un cuvânt emoționant a fost adresat de către eleva Ilașcu Anda, șef de promoție, prin care și-a manifestat recunoștința față de toți aceia care au contribuit la formarea absolvenților pe parcursul celor opt ani de studiu.

La final, Pr. Eugen Ciuche și părintele paroh Marius Iacobeanu au oferit 110 premii elevilor din clasele V-VIII de la Școala Gimnazială „M. Sadoveanu” Bacău, constând în rechizite și cărți duhovnicești, adresând felicitări tuturor celor care au obținut rezultate deosebite, precum și părinților și cadrelor didactice pentru susținerea acestor elevi.

(Pr. Ciuche Eugen)

You may also like...