Preoții protopopiatului Bacău au vizitat locurile din Țara Sfântă

În perioada 27 martie -1 aprilie a.c., cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, un grup de slujitori ai sfintelor altare coordonat de PC Părinte Costică Busuioc, protopopul protoieriei Bacău, a vizitat locurile din Țara Sfântă. Acest pelerinaj s-a efectuat prin intermediul Agenției de Turism și Pelerinaje Meteora Tour.

IMG-20170405-WA0004

Bucuria dragostei de a întâlni locuri istorice care marchează trecutul, prezentul și viitorul lumii pentru totdeauna dar și dorința de a se reculege a făcut ca în perioada 27 martie -1 aprilie a.c.,  cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, un grup de slujitori ai sfintelor altare coordonat de PC Părinte Costică Busuioc, protopopul protoieriei Bacău, să se deplaseze la locurile din Țara Sfântă.

Cu acest prilej au fost vizitate numeroase obiective istorico-religioase, între care amintim: orașul Nazaret, Casa copilăriei lui Iisus din Nazaret, Muntele Fericirilor, Muntele Tabor, Marea Galileei, Grădinile Bahai din Haifa, Mănăstirea Carmelită Stella Maris, locul Botezului de la râul Iordan, Așezământul românesc de la Ierihon, Cetatea Ierusalimului unde se află Mormântul Sfânt, Biserica Tuturor Națiunilor, Biserica Mormântul Maicii Domnului, Grădina Ghetsimani, Muntele Măslinilor, Drumul Crucii, Betleemul, Mănăstirea „Sf. Sava”, Mănăstirea „Sf. Teodosie”, Mănăstirea „Sf. Ioan Iacob Hozevitul”, Marea Moartă, orașul Tel Aviv precum și alte locații istorico-religioase.

,,Țara Sfântă are o mare importanță specială pentru creștinism, în principal deoarece aici este locul nașterii, crucificării și reînvierii lui Iisus Cristos, Mântuitorul sau Mesia al creștinismului”, a declarat plin de emoție sfântă Pr. Costică Busuioc, la întoarcerea din pelerinaj.

Pentru toți cei doritori de a vizita locurile din Țara Sfântă, dar și alte locații, aceștia sunt invitați să vizioneze detalii despre oferte la adresa de internet www.pelerinarb.ro, sau să viziteze sediul Agenției situat pe strada I.S.Sturza, nr.3 din municipiul Bacău (vis a vis de Ateneu).

You may also like...