Preotul TEODOR BUHUȘ a plecat la ceruri

Anunțăm cu tristețe plecarea din lumea acesta a unuia dintre preoții Protopopiatului Bacău, părintele Teodor Buhuș, chemat de Dumnezeu să-și ia plata ostenelilor în Împărăția Sa cea cerească. Moartea preotului Teodor a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor dragi dar și în inimile enoriașilor pe care i-a păstorit timp de 32 de ani.

Colegii preoți și credincioșii, deopotrivă, l-au cunoscut pe părintele Toader ca pe un preot apropiat de enoriașii săi, solidar cu cei aflați în suferință, devotat misiunii preoțești și purtând în rugăciunile sale gândurile păstoriților, cărora le-a dedicat întreaga atenție și osteneală.

Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în odihna veșnică a Împărăției Sale!

.

Preotul TEODOR BUHUȘ

S-a născut la data de 31 august 1960, în localitatea Buciumeni, Tecuci, județul Galați.

A absolvit cursurile Seminarului Teologic „Veniamin Costachi” – Neamț, promoția 1983.

După satisfacerea stagiului militar (1983-1985) la Unitatea 01027 din Bacău, s-a căsătorit cu Tatiana Carp, în martie 1985, iar la 1 septembrie 1985 a fost numit preot paroh pe seama parohiei Buda-Răchitoasa, Protopopiatul Bacău.

După 32 de ani de pastorație, la vârsta de 59 de ani, în urma unei grele suferințe, părintele Teodor a trecut la Domnul. Înmormântarea va avea loc joi, 16 mai 2019, la biserica ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” a parohiei Răchitoasa, Protopopiatul Bacău.

Condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească!

You may also like...