Program catehetic implementat la Parohia “Sf. Andrei Criteanul” din Bacău

În după amiaza zilei de 27 iulie, în parohia „Sfântul Andrei Criteanul” cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului”, din municipiul Bacău, protopopiatul Bacău, a fost implementat  programul catehetic eparhial  „Ca toți să fie una în Hristos Domnul”.

img_3677
img_3674
img_3672

Imediat după săvârșirea Sfântului Maslu, cu binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, în parohia „Sfântul Andrei Criteanul” cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului”, din municipiul Bacău, protopopiatul Bacău, a debutat programul catehetic „Ca toți să fie Una în Hristos Domnul”, din cadrul proiectului eparhial „Cateheze în parohii” (ediția a IV-a), coordonat de către Biroul de catehizare din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

Având binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, acest program eparhial se dorește a fi implementat în parohiile din protopopiatele Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, în perioada desfășurării Școlilor de Vară, a Postului Adormirii Maicii Domnului și a Postului Crăciunului din anul 2018.

În contextul “Anului omagial al unității de credință și de neam și Anul comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918, părintele paroh Gabriel Ichim-Radu a susţinut cateheză cu titlul „Unirea cu Hristos prin Sfintele Taine: Spovedania, Împărtășania și Maslul”, prima din seria celor cinci cateheze din cadrul acestui programul eparhial. (pr. Daniel Marari)

You may also like...