Proiectul ,,Dăruieşte zâmbete!”, in parohia Holt

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, în apropierea sărbătorii Naşterii Domnului, copiii Centrului de zi ,,Sfântul Arhanghel Rafail”, din satul Holt, comuna Letea Veche, au trăit, şi anul acesta, momente de bucurie intensă: au primit daruri donate cu entuziasm de Grădiniţa ,,Rază de Soare”, din Bacău.

20161217_160259
20161219_131724
20161219_131713
20161219_131518

,,Centrul nostru de zi a desfăşurat, şi în iarna aceasta, în apropierea sărbătorilor de Crăciun, un proiect de parteneriat cu Grădiniţa ,,Rază de Soare”, din Bacău. Titlul proiectului de anul acesta a fost ,,Dăruieşte zâmbete!”, iar finalitatea lui a constat în bucuria citită pe chipurile celor mai mici dintre noi, care ştiu să primească, în cel mai sincer mod, răsplata mult aşteptată de la Moşul cel Bun”, a precizat părintele paroh de la Holt, Adam Iulian.

,,În cadrul proiectului, părinţii copiilor înscrişi la grădiniţa noastră au putut dona daruri sub forma unor jucării, cărţi, rechizite şi dulciuri, pe care noi le-am oferit apoi Centrului de zi pentru copii ,,Sf. Arhanghel Rafail”, din Holt, dar şi copiilor din satele Vultureni şi Ciubota, com. Blăgeşti, spre bucuria celor mici”, a declarat doamna Mănăilă Florentina, director adjunct al Şcolii Gimnaziale ,,Mihai Drăgan”, Bacău.

,,A devenit deja o tradiţie să avem sărbătorile mai frumoase, datorită generozităţii şi a implicării sufleteşti a cadrelor didactice de la grădiniţa <Rază de Soare>, din Bacău. Pentru aproape toţi copiii defavorizaţi social, momentele venirii Moşului sunt doar aici, la Centrul de zi, şi la Biserică, în ziua de Crăciun, ceea ce face ca fericirea de a vedea că nu sunt uitaţi să fie trăită mult mai intens. Dumnezeu să le dăruiască sănătate celor care au donat, din suflet, aceste bucurii pentru cei mici şi mulţumim conducerii şi colectivului de profesori educatori al Grădiniţei <Rază de Soare>, din Bacău”, a precizat părintele Adam Iulian, din satul Holt.

You may also like...