Proiectul ,,Să știi mai multe, să fii mai bun!’’ la Parohia Hemeiuș

Pentru că viața continuă și în context pandemic, iar noul context educațional online s-a dovedit a fi bulversant pentru mai toți elevii, Parohia Hemeiuș cu binecuvȃntarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, a luat inițiativa implementării unui nou program, numit ,,Să știi mai multe, să fii mai bun!’’, la nivel local, în parteneriat cu Scoala Gimnazială Grigore Tăbăcaru din Hemeiuș. Prin acest program organizatorii își propun să vină în ajutorul elevilor de clasa a VIII- a care se vor confrunta cu examenul de evaluare națională.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătă, de la orele 9.30 -11.30, copiii  vor fi sprijiniți să-și aprofundeze și să-și completeze cunoștințele de matematică dobândite la clasă prin amabilitatea și disponibilitatea doamnei profesor Meluță Beatrice de la Colegiul Național Ferdinand I .După o scurtă pauză, în care elevii beneficiază de o gustare, continuă, în intervalul orar  12,00 -14,00 , periplul prin lumea cunoștințelor de limba română cu ajutorul doamnei preotese prof. Roșu Roxana de la Colegiul Mihai Eminescu, Bacău.

,,Proiectul se adresează unui număr de 20 de elevi, care și-au exprimat disponibilitatea și interesul pentru un astfel de demers, noi bucurându-ne  de deschiderea și de promptitudinea cu care au răspuns chemării pe care le-am lansat-o. Nădăjduim că această mână întinsă va da roade frumoase în luna iunie a acestui an, când eforturile noastre comune, sperăm să fie răsplătite de rezultate pe măsură„, a declarat părintele paroh Ionuț Marius Roşu, inițiatorul acestui proiect.

(Pr. M.R.)

You may also like...