Proiectul social-cultural „Inimă de mamă” al parohiei „Sf. Trei Ierarhi”, Bacău

Cu înalta binecuvântare a IPS Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, în perioada 8-14 martie 2017, în cadrul Parohiei „Sfinţii Trei Ierarhi” din Bacău, sub coordonarea Protopopiatului Bacău, s-a desfăşurat Proiectul social-cultural „Inimă de mamă”.

_DSC0291
_DSC0300
_DSC0329
_DSC0332
_DSC0341
_DSC0352
_DSC0354
_DSC0363
IMG-20170312-WA0015

În data de 8 martie a.c., în incinta Complexului comercial Arena Mall din Bacău, a avut loc cea de-a doua ediție a Concertului „Inimă de mamă”, dedicat Zilei Internaţionale a Femeii. Fondurile şi bunurile strânse în urma acestui concert caritabil au fost folosite pentru a oferi o mângâiere mamelor, copiilor și nou-născuților.

În cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău au fost sprijiniţi douăzeci şi unu de copii de la Secţia de Pediatrie, cincizeci şi şapte de nou-născuţi împreună cu mamele lor, din cadrul Maternităţii Bacău, precum şi douăzeci de femei private de libertate din cadrul Penitenciarului Bacău. Aceştia au primit bunuri necesare pentru uzul personal, cărţi de rugăciune, iconiţe, flori şi produse de patiserie de la brutăria „Betleem” a Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

„Aducem mulţumiri Înaltpreasfinţiei Sale, Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, PC Pr. Protoiereu al Bacăului, Costică Busuioc, doamnei prof. Maria Şalaru, grupului de tineri de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, doamnei prof. Mariana Tănase de la Clubul “Neghiniţă”, domnului prof. Mugur Neuman, grupului vocal de la Centrul de Cateheză „Bunavestire” al parohiei noastre, părinţilor şi tuturor credincioşilor care ne-au fost alături pentru a aduce bucurie în suflete prin această operă caritabilă”. Au consemnat pr. paroh, Aurel Cîrlan împreună cu preoţii slujitori Marian Gliga şi Flavius Balaban.

You may also like...