Proiectul social-filantropic „Dăruind, vei dobândi” în Parohiile Hemeiuş şi Tisa Silvestri

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, joi, 1 aprilie 2021, două dintre parohiile Protopopiatului Bacău, Hemeiuș și Tisa Silvestri, s-au unit în cadrul activității „Dăruind, vei dobândi”, parte a proiectului social-filantropic „Darul tău de Paște, bucurie-n suflet naște!”, implementat în Protopopiatul Bacău.

Un prim pas al activității a constat în alcătuirea listei cu necesarul de rechizite pentru un număr de 28 de copii provenind din familii defavorizate din rândul comunității din Tisa Silvestri pe care o păstorește preotul paroh Filip Cătălin. Acest necesar de rechizite, îmbrăcăminte și alimente a fost asigurat de către credincioșii cu suflet mare ai parohiei Hemeiuș, din Protoieria Bacău.

Părintele Roșu Ionuț Marius, parohul Parohiei Hemeiuş, însoțit de părintele Filip Cătălin, împreună cu cadre didactice ale Grădiniței cu program normal din cadrul Şcolii Gimnaziale din Tisa Silvestri au oferit acest sprijin material, care a adus un plus de bucurie în sufletele celor mici, precum și posibilitatea desfășurării în condiții mai bune a procesului educațional în învățământul preșcolar din comunitate.

You may also like...