“Promovarea demnității și valorilor oamenilor”, la Centrul Rezidențial de la Hârja

Cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, la Centrul Rezidențial de la Hârja, va avea loc în ziua de 24 martie, workshopul ”Promovarea demnității și valorilor oamenilor”.

centru-harja

Cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, la Centrul Rezidențial de la Hârja, va avea  loc în ziua de 24 martie, workshopul ”Promovarea demnității și valorilor oamenilor”. Evenimentul va fi organizat în contextul ”Zilelor Asistenței Sociale” (15-31 martie 2015) de către Sucursala Teritorială Bacău a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin Asociația ”Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”.

Cei interesați se pot înscrie până vineri, 20.03.2015, ora 16.00, la adresa de e-mail: parohiaharja@yahoo.com sau bacau@cnasr.ro. De asemenea, cei interesați pot contacta telefonic pe responsabilii acestei activități: preot Ilarion Mâță – președinte Asociația ”Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” – 0745871959 și pe Lucian Bodor – președinte Sucursala Teritorială Bacău a CNASR, telefon – 0742678253.

You may also like...