Reprezentanții APOR și profesorii de Religie s-au întâlnit cu IPS Arhiepiscop Ioachim

La sediul Protopopiatului Bacău, a avut loc marți, 31 martie 2015, întâlnirea IPS Părinte Ioachim cu profesorii de religie și reprezentanții părinților din APOR.

1_1
2_1
20150331_154638

În sala de conferințe a Protopopiatului Bacău a avut loc marți, 31 martie, întâlnirea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim cu profesorii de Religie din județul Bacău și cu reprezentanții Asociației „Părinți pentru Ora de Religie” (APOR). Ierarhul a dialogat cu dascălii și reprezentanții APOR cu privire la modul în care se pot implica în buna desfășurare a orei de Religie, felicitându-i pentru rezultatele deosebite obținute în urma campaniei de înscriere a copiilor la această disciplină.

Președintele APOR Bacău, prof. Adrian Jicu, a prezentat și rezultatele întâlnirii naționale a Asociației ”Părinți pentru ora de Religie” care a avut loc la finele săptămânii trecute la București, reiterând importanța colaborării între părinți, preoți și profesori pentru a cultiva în rândul tinerei generații valorile culturale și spirituale românești.

You may also like...