Rugăciune pentru ploaie în Parohia Traian

În seara zilei de 24 mai 2015, membrii Cercului Pastoral nr.2 al Protoieriei Bacău s-au adunat în Parohia ,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” – Traian, cu ocazia hramului bisericii, dar şi pentru a implora milostivirea Bunului Dumnezeu de a trimite pământului ploaie în cadrul Vecerniei unită cu Litia.

image006
image001
image002
image003
image004
image005

„Această primă întâlnire a preoţilor din Cercul nostru pastoral a fost şi un bun prilej de a ne întâlni în duhul rugăciunii, de a ne cunoaşte mai bine şi de a planifica activităţi ulterioare. Împreună am convenit că Parohiile Holt, Traian, Secuieni, Berbinceni, Fundeni, Valea Mare, Roşiori, Poieni Roşiori, Misihăneşti şi Obârşia vor alcătui Cercul Pastoral ,,Sf. Cuv. Parascheva” al Protopopiatului Bacău” – a subliniat preotul Adam Iulian, coordonatorul acestui cerc pastoral.

„Părintele paroh Trofor Gavril ne-a primit cu sufletul deschis şi a organizat cu mult entuziasm această primă întâlnire a Cercului nostru. Agapa ce a urmat a fost destinată nu doar părinţilor slujitori, ci şi tuturor creştinilor participanţi, motiv pentru care nu putem decât să mulţumim părintelui şi enoriaşilor Parohiei Traian”.

Tot cu acest prilej a fost stabilit şi calendarul activităţilor ce se vor desfăşura în perioada următoare, după cum urmează:

 24 mai 2015 – Parohia Traian:

Slujba Vecerniei unită cu Litia, Rugăciune pentru ploaie

05 iunie 2015 – Parohia Misihăneşti

Sf. Maslu, Cateheză şi Rugăciune pentru ploaie

27 iulie 2015 – Parohia Secuieni

Slujba Vecerniei, Cateheză

03 august 2015 – Parohia Fundeni

Sf. Maslu, Cateheză

09 septembrie 2015 –Parohia Holt

Sf. Liturghie, Cateheză

14 octombrie 2015 –Parohia Roşiori

Slujba Vecerniei, Cateheză

noiembrie 2015 –Parohia Valea Mare

Sf. Maslu, Cateheză

decembrie 2015 –Parohia Berbinceni

Slujba Vecerniei, Cateheză

ianuarie – februarie 2016 – Parohia Poieni Roşiori

Sf. Maslu, Cateheză

martie – aprilie 2016 –Parohia Obârşia

Sf. Maslu, Cateheză

 

You may also like...