Rugăciune și binecuvântare, la Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Vala Budului

Vineri, 12 iunie 2015, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, însoțit de soborul preoților băcăuani, a săvârșit Taina Sfântului Maslu, la Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Valea Budului.

dsc_0001_0
dsc_0004_0
dsc_0023_0
dsc_0030_0
dsc_0035_0
dsc_0042_1
dsc_0046_1
dsc_1201_0
dsc_1207_0

Vineri, 12 iunie 2015, sub protia IPS Ioachim, soborul preoților băcăuani a săvârșit Taina Sfântului Maslu la Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Valea Budului, mijlocind pogorârea darului dumnezeiesc vindecător și iertarea păcatelor pentru credincioșii prezenți. În cadrul Tainei, au fost rostite rugăciuni de dezlegare pentru vindecarea celor bolnavi sufletește și trupește, rugăciuni pentru elevii aflaţi acum în examene și, de asemenea,  rugăciuni pentru ca Dumnezeu să reverse asupra pământului ploaie la bună-vreme.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a vorbit celor prezenți despre importanța ajutorului lui Dumnezeu în viața celor care se luptă cu boala și neputința, despre puterea vindecătoare a rugăciunii și a untdelemnului sfințit, precum și despre necesitatea asumării suferinței ca mijloc al pedagogiei divine de încercare a credinței și a răbdării noastre. La finalul slujbei, părintele Mihai Liche, de la parohia Burdusaci, protopopiatul Bacău, a fost hirotesit duhovnic.

În timpul Postului Sfinților Apostoli, la Mănăstirea de la Valea Budului, se va săvârși Taina Sfântului Maslu de către Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim în fiecare zi de vineri, cu începere de la ora 17.00, pentru toți cei care se află în grele încercări, în boală și suferință.

You may also like...