Șahiștii cercului „Gambit” al Parohiei „Sfinții Trei Ierarhi” Bacău au obținut o nouă cupă într-un concurs la nivelul municipiului Bacău

Duminică, 02.04.2023 s-a desfășurat concursul de șah Cupa „Tigran Petrosian” ediția I pentru copii și juniori până la 14 ani. Concursul a fost organizat de Clubul Sportiv Regional de șah „Nord-Est” în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România, sucursala Bacău.

S-a jucat în sistem Open elvețian 5 runde cu 15 minute/partidă/jucător, timp de joc. Au participat 50 de jucători de la cercuri și cluburi de șah din municipiul Bacău și județul Neamț. Printre aceștia au fost șase copii și juniori de la cercul de șah „Gambit” al Parohiei „Sfinții Trei Ierarhi” Bacău.

O performanță demnă de remarcat a fost realizată de Dragomirescu Alexia-Ioana – locul III la fete, pentru care a fost premiată cu diploma de loc, medalia și cupa de bronz. Premierea a fost făcută pe grupe U8, U10, U12, U14 și fete.

Ceilalți paricipanți din cercul „Gambit” au fost: Benchea Cristian-Ștefan, Bîrdan Patrik-Ianis, Ghici Giulia-Ștefania, Grigoraș Tudor-Octavian și Olariu Rareș-Gabriel. Aceștia au obținut rezultate bune și au fost recompensați cu diplome de participare și ciocolată.

Felicitări tuturor participanţilor!

You may also like...