Schimb de experienţă între seniorii Centrului socio-cultural „Sf. Paisie de la Neamț” şi membrii „Clubului 60+”

La Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Bacău, în data 18 mai 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, s-a săvârșit slujba Sfintei Liturghii, la care au participat, alături de seniorii Centrului socio-cultural „Sf. Paisie de la Neamț” şi membrii „Clubului 60+”.

După Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie a avut loc o slujbă de mulțumire pentru toate binecuvântările şi darurile revarsate de Bunul şi Milostivul Dumnezeu peste ei, seniorii bucurându-se de micile atenţii oferite cu multă dragoste de către gazde.

În cuvântul de final, părintele paroh Iulian Popa a mulțumit membrilor „Clubului 60+” şi doamnei directoare Mioara Costea pentru vizită și pentru schimbul de experiență între seniorii Centrului socio- cultural „Sf. Paisie de la Neamț” și seniorii „Clubului 60+”.

De asemenea, părintele Iulian, în cuvântul adresat credincioșilor, a subliniat viața și activitatea Episcopului Melchisedec Ștefănescu, un neobosit promotor al Unirii Principatelor și al autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române, fiind unul dintre cei mai luminați ierarhi ai Bisericii din secolul XX și un model de sfințenie, pocăință și smerenie pentru noi toți.

Părintele paroh a felicitat credincioșii pentru participarea la Sfânta Liturghie şi a lansat invitația colaborării viitoare între cele două Centre.

You may also like...