Școala de Vară „Cu Hristos în vacanță” la Biserica „Precista” din Bacău

Vacanța mare din acest an a oferit prilejul, pentru o parte dintre elevii băcăuani, de a petrece perioada estivală frumos și creativ, în tinda Bisericii „Precista” din Bacău. Activitățile desfășurate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, fac parte din cele două proiecte educaționale, „Cu Hristos în vacanță” și „Lumea copiilor”, rod al bunei colaborări dintre parohie și Școlile Gimnaziale „Spiru Haret” și „Miron Costin” Bacău.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Pe lângă programul liturgic obișnuit, cei peste 40 de copii au mai participat pe grupe de vârstă, la diferite ateliere de desen, Art&Craft, gastronomie, dar și întreceri sportive, jocuri de dezvoltare personală și socializare, experimentând astfel un alt mod de a petrece timpul și de a relaționa, fiecare arătând entuziasm, energie, voioșie, interes și dragoste.

Toate aceste frumoase întâlniri au fost coordonate în cea mai mare parte de doamna Prof. de Religie Teodora Plăeșu, apoi de doamna Prof. Raluca Nicolau, alături de inimoși voluntari.

La sfârșitul școlii de vară, prin implicarea Pr. Paroh Mihail Tomozei, Pr. Adrian Bârdan și coordonarea P.C. Inspector eparhial Daniel-Ionel Marari s-au oferit diplome de participare micilor creștini, precum și rechizite școlare.

Mulțumim copiilor, voluntarilor și celor care au sprijinit acest proiect! (Pr. M.T.)

You may also like...