Școala de vară „Hristos în mijlocul copiilor” desfășurată în Parohiile Schineni și Șerbești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, un număr de aproximativ 40 de copii au participat în perioada 8-11 august 2022 la activitățile Şcolii de vară întitulată „Hristos în mijlocul copiilor”, susținute într-o frumoasă colaborare între Parohiile Schineni și Șerbești, sub îndrumarea preoților Nicolae Gavriliu și Lăcătuș Răzvan.

Fiecare zi a început cu rugăciunile închinate Mântuitorului Iisus Hristos și Maicii Domnului, urmate de o lecție de cateheză și jocuri specifice vârstei, ce fac parte din educația non-formală.

De asemenea, un moment deosebit l-a reprezentat susținerea unei lecții de olărit de către domnul Nicolae Livadă, în cadrul căreia elevii au putut modela în lut, cu mare drag și talent, diferite forme și obiecte artistice, pe care le-au expus la final, pentru a putea fi admirate în curtea bisericii.

La finalul activităților, copiii și-au manifestat bucuria de a participa și pe viitor la următoarele ediții ale Şcolii de vară, iar preoții le-au mulțumit celor prezenți pentru dragostea și bucuria de a participa la acest proiect social-educativ și cultural-duhovnicesc.

You may also like...