Școala de vară în Parohia Valea lui Ion – „Hristos, frumusețea copilăriei mele”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în perioada 17-21 iulie 2022, în parohia ,,Sfântul Gheorghe” din localitatea Valea lui Ion s-a desfășurat Şcoala de vară intitulată ,,Hristos, frumusețea copilăriei mele”. Alături de părintele Simion Răzvan-Ioan au fost cadre didactice şi voluntari care cu bucurie s-au alăturat activităților desfășurate în cadrul acestui proiect educaţional-catehetic.

În prima zi, după Sfânta Liturghie, s-au desfășurat activități și jocuri recreative în curtea Bisericii la care copiii au participat cu bucurie.

A doua zi a început cu un mic program duhovnicesc și cateheza ,,Despre iubirea aproapelui” susținută de Părintele Simion Răzvan-Ioan, iar dintre cadrele didactice, doamna învățătoare Radu Marcela le-a vorbit copiilor despre personalitate și importanţa comportamentului în societate.

A treia zi, împreună cu părintele Teslariu Andrei și copiii din Parohia Ţârdeni, s-a realizat un pelerinaj la Mănăstirea Runc, unde copiii au primit sfaturi duhovnicești, iconițe și un picnic în curtea mănăstirii.

În ultima zi a Şcolii de vară, copiii au participat la o competiție sportivă pe terenul de sport al Școlii ,,Ion Rotaru” din Valea lui Ion, iar seara au vizionat un film în sala Centrului catehetic ,,Sfântul Gheorghe”.

You may also like...