Școală de vară la Parohia „Sf. Dumitru – Narcisa” din Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în prima jumătate a lunii iulie 2018, s-au desfășurat multiple activități în cadrul „Şcolii de vară” organizată în Parohia „Sf. Dumitru – Narcisa”, Protoieria Bacău.

_DSC0208
_DSC0130
_DSC0282

Astfel, după rugăciunile dimineții, s-au ținut cursuri de gătit, limbi străine, tenis de câmp, cursuri de prim ajutor, cursuri de prevenire a consumului de alcool și droguri, etc. Punctul culminant al Şcolii de vară l-a constituit excursia la București, unde, cei 60 de tineri însoțiți de preoții parohiei au vizitat Catedrala Patriarhală, Palatul Parlamentului, Muzeul de Științe Naturale „Grigore Antipa”, Muzeul Național „Cotroceni”, Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” și altele.

Mulțumim colaboratorilor noștri, doamnei prof. Daniela Roșioru de la Colegiul Național „Ferdinand I”, doamnei asistent medical Elena Strătilă, doamnei inspector Marta Butnaru de la Agenția Națională Antidrog, domnului antrenor Ovidiu Ciulină și tuturor celor care ne-au ajutat în activitățile desfășurate. Este important ca micii creștini sa îmbine trăirea duhovnicească cu dezvoltarea culturală și istorică, mai ales în aceasta perioada de intensă formare intelectuală pentru ei.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru cele săvârșite și Îl rugăm sa ne binecuvinteze cu harul Său și în cele viitoare.

(Pr. Ionuț Alexandru Pleșcău)

You may also like...