Ședința administrativă la început de an a coordonatorilor de Cerc Pastoral în Protoieria Bacău

Joi, 26 ianuarie 2022, la sediul Protoieriei Bacău a avut loc cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim întrunirea coordonatorilor de Cerc Pastoral, așa după cum se întâmplă la fiecare început de an. 

Întrunirea a fost prezidată de către părintele protoiereu Eugen-Ciprian Ciuche și a avut ca scop prezentarea raportului de activități derulate în Protoieria Bacău pe întreg parcursul anului 2022, precum și proiectele și programele care se vor derula în anul 2023. 

Ca și anul trecut, și anul acesta, activitatea Protoieriei Bacău se va derula pe marginea temei Anului Omagial, proclamat anul acesta de către Patriarhia Română ca fiind „Anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice și Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți)”. 

Având în vedere această temă, părintele protoiereu a prezentat preoților coordonatori programa activităților pe Cercuri Pastorale, aceasta având o derulare pe întregul an 2023, făcând totodată referire la programele social-misionare propuse spre implementare de către Sectorul Social-Filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. 

You may also like...