Serile cultural-duhovnicești continuă la Bacău

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului Protoieria Bacău

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului
Protoieria Bacău

Miercuri – 1 octombrie 2014, la ceasul înserării, după ce va fi oficiat mai întâi slujba Sfintei Liturghii la Metocul Chiriarhal Acoperământul Maicii Domnului de la Valea Budului cu prilejul hramului aceste mănăstiri, Preasfințitul Ioachim Băcăuanul va fi prezent la Colegiul ,,Mihai Eminescu” din Bacău, începând cu orele 17:00 – la cea de a cincea ediție a serilor duhovnicești.

Serile cultural-duhovnicești au debutat sub “Acoperământul Maicii Domnului”   vineri – 23 mai 2014, la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului de la Valea Budului și de atunci se desfășoară constant, în fiecare a doua săptămână a lunii. Desfășurate la inițiativa și în prezența Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, serile culturale sunt dialoguri deschise pe teme duhovnicești, cu întrebări și răspunsuri, o invitaţie deschisă adresată tuturor celor interesaţi de creșterea și zidirea duhovnicească, o întâlnire de suflet, propusă și coordonată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, la care au dat curs în edițiile de până acum atât preoți băcăuani, tineri și vârstnici, cât și profesori, medici și alți intelectuali dornici să-și petreacă un crâmpei din viață în biserică.

Şi Colegiul ,,Mihai Eminescu” va fi în haină de sărbătoare! Miercuri 1 octombrie 2014 este serbat hramului capelei ,,Acoperământul Maicii Domnului” din incinta prestigioasei unităţi şcolare din Bacău.

You may also like...