Sesiunea a treia de prevenire a consumului de droguri, proiect de formare în Protopopiatul Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, în data de 26 septembrie 2022, preoţii din Protopopiatul Bacău, înscrişi în cadrul programului de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri şi al consilierii consumatorilor de droguri, au participat la sesiunea a treia a cursurilor organizate la sediul CPECA Bacău.

Întâlnirea săptămânală a cursului intitulat ,,Darul libertăţii” a debutat prin sprijinul şi implicarea doamnei inspector de specialitate Marta Butnaru şi a implicat o serie de activităţi didactice şi practice foarte folositoare pentru toţi cei prezenţi.

După o scurtă recapitulare şi obişnuitul parcurs teoretic, cursanţii au putut exersa practic, pe cazuri concrete, întărindu-şi astfel competenţele şi cunoştinţele dobândite de consilieri în domeniul prevenirii consumului de droguri şi al asistenţei consumatorilor de droguri şi a familiilor acestora. Feedback-ul s-a realizat prin exerciţii care au vizat pe de o parte implicarea participanţilor la această sesiune de lucru şi pe de altă parte relevanţa informaţiilor dobândite.

You may also like...