Slujbă de pomenire pentru cei necunoscuți în parohia Șerbănești

La început de brumar, în după-amiaza zilei de duminică, 5 noiembrie a.c., Parintele Arhimandrit Pimen Costea, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, va fi prezent în mijlocul credincioșilor din parohia Șerbănești pentru a reînnoi, și de această dată pentru al optulea an consecutiv, tradiția pomenirii celor plecați din această lume pe care semenii i-au uitat dar, pe care, Biserica nu-i uită.

Cu acest prilej, parintele vicar Pimen Costea, delegat al Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Ioachim, va oficia o slujbă de pomenire pentru cei 64 de tineri care au plecat, prea devreme, dintre noi în tragicul incendiu de la Colectiv. Acest lucru este cu atât mai important pentru parohia noastră, întrucât în cimitirul parohiei este înmormântatâ una dintre victimele incendiului, tânăra Teodora Maftei.

Astfel, începând cu orele 17.00, parintele vicar, înconjurat de preoți și credincioși băcăuani, vor înălța rugăciuni pentru iertarea păcatelor tuturor celor pe care lumea nu-i mai aminteşte, dar care, prin Biserică, rămân fii ai lui Dumnezeu.

You may also like...