Slujbă de Te Deum la trecerea dintre ani, oficiată la Catedrala “Sfântul Nicolae” din Bacău

Începând cu ora 22.30, la Catedrala “Sfântul Nicolae” din orașul Bacău, preoții slujitori în frunte cu P.C. Pr. protopop Costică Busuioc, din Protoieria Bacău, vor oficia o slujbă de mulțumire și binecuvântare cu prilejul trecerii în Noul An.  Clericii vor înălța rugăciuni de mulțumire pentru toate binefacerile primite în cursul anului trecut, în locașul de cult fiind așteptați toți credincioșii doritori.

Biserica-Sf-Nicolae-10

“Vom cere Bunului Dumnezeu ca să se milostivească asupra noastră cu dar de sănătate, de bucurie și de binecuvântare a anului ce vine. Cât cuprinde programul, acesta este format din slujba Vecerniei, Acatistul Prea Sfintei Treimi și rugăciuni de mulțumire de la slujba de Te Deum, mai precis și rugăciuni scrise de Sfântul Vasile cel Mare”, a declarat Pr. Costică Busuioc.

Tot cu această ocazie, Părintele Protopop, a transmis un mesaj preoților și enoriașilor din jurisdicția Protoieriei Bacău.

Tuturor preoților din protopopiatul Bacău și familiilor lor, respectiv credincioșilor lor, le urăm pe această cale cele mai frumoase și sincere gânduri de bine și sănătate. Un An binecuvântat și La mulți ani!”.

You may also like...