Slujbă misionar-pastorală în Parohia ,,Sf. M. Mucenic Gheorghe” Letea Veche

În dimineaţa zilei de 7 martie 2018, părinţi din cadrul cercului pastoral ,,Dumitru Fecioru” dar şi alţi preoţi invitaţi au participat, în duh de comuniune şi de rugăciune, la oficierea Tainei Sfântului Maslu şi la rugăciunile de dezlegare ce au urmat la Parohia ,,Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Letea Veche, cu binecuvântarea şi din încredinţarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi al Bacăului.

sdr
sdr
sdr
sdr

S-au săvârşit slujba aghiasmei mici, Taina Sfântului Maslu şi rugăciuni de dezlegare şi de binecuvântare a enoriaşilor şi a tuturor celor prezenţi. Protia slujbei a fost încredinţată părintelui Constantin Rotaru de la Roman.

Părintele paroh Ioan Palur a ţinut un cuvânt de învăţătură despre importanţa rugăciunii curate, despre sectele apărute în ţara noastră mai ales după 1989 şi a mulţumit enoriaşilor prezenţi vineri, la Metocul chiriarhal de la Valea Budului, anunţând totodată pe creştinii care vor dori să participe Duminică după-amiază, alături de preoţi şi de Înaltpreasfinţitul părinte Ioachim la procesiunea cu titlul ,,La umbra Crucii Tale” din Bacău.

Tema întâlnirii a fost susţinută de părintele Iulian Adam de la Parohia Holt şi a avut titlul ,,Sfântul Grigorie Palama – teologul energiilor necreate ale lui Dumnezeu.” La final, părintele paroh a mulţumit tuturor pentru dragoste şi implicare şi a invitat pe cei sosiţi mai de departe la o agapă a comuniunii frăţeşti.

(Pr. Iulian Adam)

You may also like...