Slujire şi înnoire la Biserica Parohiei Secuieni

În seara zilei de 18 martie 2019, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, la parohia ,,Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Secuieni s-au desfăşurat slujbele de Aghiasmă, Taina Sfântului Maslu şi Sfinţirea Sfântului Epitaf, în prezenţa unui sobor de opt preoţi şi a numeroşi credincioşi.

IMG-20190418-WA0049
IMG-20190418-WA0045
sdr
sdr
sdr
IMG-20190418-WA0056
sdr

Părintele Traian Sandu a înnoit cu ajutorul credincioşilor icoana punerii în mormânt a Mântuitorului Iisus Hristos, Sfântul Epitaf, policandrele bisericii, pe lângă lucrările ample, finalizate anul trecut, de înlocuire a acoperişului sfântului locaş.

Credincioşii, prezenţi în număr mare la eveniment, s-au bucurat de rugăciunile pentru tămăduirea de toată  boala sufletului şi a trupului, rostite de cei opt preoţi invitaţi, de rugăciunile de dezlegare de la final, precum şi de cuvântul de învăţătură rostit de părintele paroh despre post, pocăinţă, milostenie şi împăcarea cu Dumnezeu.

Doamna interpret de muzică populară Maria Tătaru a cântat, în încheiere, colinde de Florii, iar părintele Traian a invitat pe toţi cei rezenţi la o agapă a comuniunii creştine.

(Pr. Iulian Adam)

You may also like...