Sprijin alimentar pentru beneficiarii Centrului rezidențial de la Hârja

În contextul prăznuirii Cincizecimii, Parohia „Pogorârea Sf. Duh” din cartierul băcăuan Șerbănești, cu prilejul sărbării hramului, a oferit alimente neperisabile Complexului de servicii socio-medicale din Hârja.

Perioada grea provocată de epidemia cu noul Coronavirus a fost resimțită în întreaga lume, însă în fiecare zi, Centrul rezidențial de îngrijire a persoanelor vârstnice de la Hârja reprezentat de părintele Ilarion Mâță, a simțit ocrotirea lui Dumnezeu pentru beneficiarii rezidenți. Astăzi, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, o mână de ajutor pentru ei a fost întinsă de Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” din Șerbănești reprezentată de părintele paroh Adrian Ghinea.

Un colaborator și un sprijinitor constant al Asociației „Sfântul Voievod Stefan cel Mare – Hârja”, părintele Adrian Ghinea „a pășit” din nou pragul acestei instituții încărcat cu daruri pentru bătrânii rezidenți aici, din partea comunității creștine pe care o păstorește. Au fost oferite pachete cu alimente neperisabile, ulei, făină și alte alimente de bază pentru bucătăria așezământului, dar ca întotdeauna, însoțite de un gând bun, cuvinte de admirație și de încurajare atât pentru bătrâni, cât și pentru personalul angajat al centrului.

Aducem mulțumiri în acest fel părintelui paroh Adrian Ghinea, co-slujitorilor pr. Busuioc Vasile, pr. Ciprian Gunea și creștinilor care poartă în rugăciunile și în grija lor pe rezidenții și pe ostenitorii așezământului de la Hârja. (Liliana Pânzaru)

You may also like...