Spune-ne când a fost oficiată pentru prima dată Sfânta Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului și poți câștiga o Biblie

concurs-cuvantul-lui-dumnezeu-pentru-tineri-agentia-de-stiri-basilica-basilica-ro

Agenția de știri Basilica organizează, în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi al Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti, un concurs intitulat sugestiv Cuvântul lui Dumnezeu pentru tineri (#CuvântulLuiDumnezeuPtTineri).

Competiția are drept motto cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos: „Cercetaţi Scripturile, că socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică. Şi acelea sunt care mărturisesc despre Mine” (Ioan 5, 39).

Perioada de desfășurare este 12 septembrie – 26 decembrie 2016 și se adresează tinerilor între 15 – 35 de ani inclusiv, din România și Republica Moldova.

În fiecare zi de luni pe site-ul www.basilica.ro va fi adresată o întrebare cu privire la evenimente sau teme legate de viaţa Bisericii, care va fi publicată la secțiunea Concurs. Pentru a câștiga premiul trebuie să răspundeți corect prin introducerea unui comentariu la articolul care anunță concursul.

Pentru etapa din această săptămână trebuie să răspundeţi corect printr-un comentariu la acest articol până duminică, 18 septembrie 2016, orele 23:59.

Premiul constă în oferirea unei Biblii cu fermoar, cea mai nouă ediție sinodală, și va fi acordat în urma unei trageri la sorți printr-un serviciu online dedicat.

Concursul va fi mediatizat și pe pagina oficială de facebook a Agenției de știri Basilica (facebook.com/basilica.ro).

Regulamentul poate fi consultat mai jos.

Regulament Concurs

You may also like...