Parteneriat între școală și biserică în parohia Fundeni

<SAMSUNG DIGITAL CAMERA>
<SAMSUNG DIGITAL CAMERA>

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în parohia Fundeni, Protopopiatul Bacău, se desfășoară un parteneriat educațional cu Școala Gimnazială ,,Secuieni”.

În acest context, la inițiativa părintelui Alexandru Croitoru,  24 de copii din parohie (13 copii din satul Fundeni şi 11 copii din satul Chiticeni), însoțiți de cadrele didactice și de părintele paroh, au mers la teatrul municipal George Bacovia pentru a viziona duminică – 6 decembrie 2015 – piesa de teatru „Vine, vine Moș Crăciun”. La sfârșitul programului cei 24 de copii au primit de la Moș Crăciun daruri constând în dulciuri, jucării, hăinuțe și cărți, toate acestea prin bunăvoinţa doamnei Anca Sigartău, directoare a Teatrului „George Bacovia” din Bacău.

Am inițiat și desfășurăm acest parteneriat pentru  a veni în sprijinul copiilor defavorizați de aici – a subliniat părintele paroh Alexandru Croitoru. Aducem mulțumiri doamnei director Ionela Daraban  care a făcut posibilă deplasarea copiilor din Chiticeni cu microbuzul şcolii,  doamnei profesor înv. preșc. Lenuța-Claudia Diaconu şi, de asemenea, domnului primar al comunei Secuieni.

 

 

 

 

 

You may also like...