Tinerii din protopopiatul Bacău prezenți la „Întâlnirea tinerilor ortodocşi din toată lumea” din București – ITO 2016.

“Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea” a avut loc zilele trecute în municipiul București (1-4 septembrie) .  Cu acest prilej municipiul București a fost gazda întâlnirii a peste 2.500 de tineri ortodocşi din toate eparhiile Patriarhiei Române şi reprezentanţi ai mai multor Biserici Ortodoxe surori. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, aproximativ 40 de tineri ortodocși, reprezentând zona canonic-administrativă a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, au participat la marele eveniment. Astfel, cu alegerea și la recomandarea P.C. Părinte Protopop Costică Busuioc au fost prezenți în acest grup și câțiva tineri din protopopiatul Bacău. Mai exact este vorba despre Pădurescu Liviu, Olariu Andrei-Cosmin,  Munteanu Maria, Pavăl Georgiana-Larisa, Bibire Iulia Maria și Varga Andreea Elena.

dsc_0465
12
ITO 2016 26
25
18
15

Impresiile tinerilor participanți din protopopiatul Bacău le redăm mai jos:

ITO 2016 a reprezentat pentru mine un pas în plus pe calea mântuirii . Dragostea mea s-a mărit în fața tuturor tinerilor , o poartă largă spre întărirea credinței și o îmbrățișare largă din partea Dumnezeului nostru , tinerilor participanți, dar și în fața Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Programul a fost încărcat, deci timpul a zburat numai în folosul nostru, prin urmare toate cele bune au fost cu noi. Aștept cu nerăbdare ITO 2017 din capitala Moldovei. Doamne ajută! – Olariu Andrei-Cosmin.

Aceste zile au fost minunate, îmi pare rău că s-au scurs asa de repede. Am cunoscut oameni MINUNAȚI cu care am format strânse legături de prietenie, cred eu, pentru mult timp în viitor. – Bibire Iulia Maria.

#ITO2016 a fost un eveniment plin de culoare, speranță și emoție . Mă bucur că am avut prilejul să particip și să îmi îmbogățesc bagajul spiritual prin întâlnirea cu tinerii din toată lumea. – Munteanu Maria

Ito 2016 ,un minunat prilej de a cunoaște oameni deosebiți ,de a participa la evenimente importante pentru viața noastră spirituală și de a ne insufla valori esențiale .Mă bucur că am făcut parte la această Intalnire a Tinerilor Ortodocși! – Pavăl Georgiana-Larisa

Dacă la începutul acestui eveniment aveam așteptări foarte mari, acum, la final, pot spune că cele petrecute la București în perioada 1-4 Septembrie mi-au depăsit toate așteptările. Fiecare eveniment a fost asemenea unei flori frumoase și parfumate având darul de a-mi înfrumuseța și înmiresma sufletul. Cred că fiecare dintre noi ne-am întors acasă cu noi valențe duhovnicești, devenind mai buni, mai credincioși și mai dispuși pentru a ne avânta spre noi culmi ale dezvoltării noastre. Mulțumim tuturor pentru contribuția adusă în cadrul acestui grup de oameni minunați și în mod special părinților care și-au manifestat dragostea față de noi într-un mod desăvârșit. Să dea Dumnezeu să ne întâlnim și în viitor în cadrul unor evenimente de acest fel. Doamne ajută! – Pădurescu Liviu.

You may also like...