Trusouri pentru nou născuți și flori pentru mămicile din maternitățile Eparhiei Romanului și Bacăului

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” a vizitat în data de 30 martie 2021 secțiile de Neonatologie din cadrul tuturor spitalelor din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului oferind daruri bebelușilor și mămicilor internate.

 Asociaţia „Sf. Voievod Ştefan cel Mare – Hârja” încheie activitățile dedicate lunii pentru viaţă oferind 200 de trusouri şi flori mamelor din maternităţile Eparhiei Romanului și Bacăului. Trusourile ce conţin: pampers, şerveţele umede, şerveţel cu cremă şi o aleză pentru nou – născuţi, au fost distribuite către proaspetele mămici şi gravide internate în secțiile de Neonatologie din spitalele oraşelor Oneşti, Bacău, Moineşti, Roman şi Podu Turcului, în parteneriat cu TZMO Romania.

Personalul medical s-a arătat interesat de această campanie de încurajare şi susţinere a mamelor purtătoare de noi vieţi, oferind celor implicați chiar posibilitatea de a felicita personal unele dintre mămici. 

„Felicităm cadrele medicale și de îngrijire pentru munca depusă în fiecare zi de a asista la aceste clipe atât de importante din viaţa unui creştin adevărat. Ne bucurăm că această lună, dedicată mamelor şi copiilor, s-a încheiat în acest mod, în plină primăvară, când toată natura reînvie, iar o dată cu ea, se naşte o nouă speranţă cu fiecare prunc născut”, a precizat părintele Ilarion Mâță, directorul așezământului de la Hârja. 

(Ioana Bitnic, Oana Ariton – asistenți sociali Asociația Hârja)

You may also like...