Un membru din comunitatea Parohiei Berești-Bistrița I a fost sărbătorit la împlinirea unui secol de viețuire

Sȃmbǎtǎ, 11 februarie 2023, în Anul Omagial al pastorației persoanelor vârstnice, în Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Berești-Bistrița, a fost sărbătorită doamna Olga Crihan la împlinirea unui veac de viețuire. Delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim la acest eveniment a fost părintele inspector eparhial Laurențiu Segneanu, care a și înmânat distincția de excelență emisă de cancelaria arhiepiscopală cu prilejul împlinirii acestui centenar, alături de o icoană cu ocrotitoarea eparhiei noastre, Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Alături de distinsa doamnă s-au aflat atât membrii familiei sale, cât și membri ai comunității precum domnul primar Ionel Alcaz, părintele Ionuț Popa, parohul bisericii gazdă și părintele Ovidiu Rotaru, parohul bisericii din Berești-Bistrița II.

La finalul slujbei de mulțumire, părintele inspector Laurențiu Segneanu a transmis din partea ierarhului arhiereștile binecuvântări și totodată a menționat și gândul cel rugător al Înaltpreasfinției Sale îndreptat spre toți fii și fiicele duhovnicești ale eparhiei Romanului și Bacăului, aceștia fiind în multitudinea lor, tineri de toate vârstele.

Doamna Olga Crihan a dorit sǎ le mulțumeascǎ în felul dȃnsei, celor care i-au călcat pragul, și a cântat pentru aceștia Imnul Național „Deşteaptǎ-te romȃne!” şi încǎ douǎ cȃntece precum „Cucule, pasǎre surǎ” şi „Mama mǎ lua cu ea”. Toți ce prezenți, suprinşi, au aplaudat-o îndelung pentru memoria şi vigoarea incredibilǎ cu care a interpretat.

You may also like...