Copiii din trei parohii ale Protoieriei Bacău au primit deja daruri în cadrul proiectului „Vrei să fii bun, de Crăciun?”

Vineri, 17 decembrie 2021, peste 200 de copii de la Școala „Constantin Moscu” din Parohia „Sfinții Arhangheli” – Izvoru Berheciului  au primit daruri în cadrul proiectului eparhial „Vrei să fii bun de Crăciun?”, care își propune creșterea coeziunii sociale prin intermedierea relației dintre cei aflați în nevoie și cei dornici de a ajuta.

A fost bucurie mare în rândul celor mici și celor mari pentru ca Bunul Dumnezeu a rânduit adunarea întru bucuria așteptării sărbătorii Nașterii Domnului în biserica parohiei a mai multor copii din mai multe sate alături de preoții lor, părintele Albu Simion Bogdan paroh al parohiei Gloduri din Izvoru Berheciului, părintele Todirașc Ionel Bogdan, preot al filiei Tarnița, părintele Mocanu Marian paroh al bisericii din Obârșia.

Prin grija doamnei Macinca Adriana, Ina Abageru, membrilor Artemis Lions Club Bacău, Lions Club „Sfântul Gheorghe” Bacău și Asociației Pasionaților de Fotografie Bacău elevilor din Colegiul National Vasile Alecsandri Bacău, elevilor de la Scoala Gimnazială Nr. 10, doamnelor educatoare, învățătoare și profesori din școala gimnaziala Constantin Moscu s-au oferit preșcolarilor și școlarilor din ciclul primar și gimnazial 200 de cadouri cât și 40 de pachete pentru bătrânii din comună cu posibilități reduse.

Bucuria copiilor au fost cadourile iar bucuria celor mari au fost chipurile entuziaste ale copilașilor și a bătrânilor. Bunul Dumnezeu să îi bucure pe ostenitori !

You may also like...