Ziua Copilului a fost serbată la Parohia Holt

În contextul actualei crize sanitare, sociale şi economice cauzate de apariţia noului virus Covid-19, copiii Centrului de zi ,,Sf Arhanghel Rafail” de la Holt, Protopopiatul Bacău, au avut bucuria de a se reîntâlni pentru prima oară de la debutul epidemiei chiar de ziua lor Întâi Iunie 2020.

Cu binecuvântarea Ȋnaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Biroul de catehizare și tineret al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, Parohia Holt din Protopopiatul Bacău și Asociaţia ,,Totul pentru un surâs” şi-au dat mâna pentru a susţine acest minunat proiect de suflet derulat anual care a adus zâmbete de fericire pe chipurile celor mici.

Astfel, cei 30 de copii, beneficiari ai Centrului de la Holt, au putut asculta cateheza ,,Reperele educaţiei sănătoase în viaţa copiilor” din cadrul Proiectului Eparhial ,,Cateheze în parohii”, ediţia a VI-a, 2020, expusă de părintele Daniel Ionel Marari, inspector eparhial de la Centrul Eparhial de la Roman.

Apoi, copiii au servit pizza în două schimburi, au primit daruri de ziua lor, au cântat şi s-au distrat în aer liber, respectând toate masurile impuse de autorităţi.

Cei mici au primit pizza, suc, dulciuri, fructe, baloane şi jucării prin purtarea de grijă a unor persoane cu suflet bun care au fost alături de organizatorii evenimentului. S-au respectat cu stricteţe normele sociale, sanitare şi igienice impuse de autorităţile statului.

Părintele paroh Iulian Adam a mulţumit, la final, părintelui inspector eparhial pentru transmiterea binecuvântării chiriarhale și pentru cateheza susținută, doamnei Tania Diaconu de la Asociaţia, deja prietenă a Centrului de la Holt, ,,Totul pentru un surâs” sponsorilor şi celor care au ajutat la organizarea evenimentului. (Prof. Magda Adam)

You may also like...