Ziua Copilului sărbătorită în grădina Sfinților Trei Ierarhi din Bacău

Vineri, 31 mai 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia „Sfinții Trei Ierarhi” din Bacău a organizat, cu anticipaţie, Ziua Internaţională a Copilului. Preoţii parohiei, sprijiniţi de cadre didactice şi voluntari ai Asociaţiei „Treime de Arhierei” Bacău, au pregătit numeroase surprize pentru beneficiarii Centrul de zi parohial, pus sub ocrotirea Sfântului Ierarh Dionisie, episcopul Cetății Albe.

Copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieții fiecăruia. Este o lume mirifică în care tristețea nu-și găsește locul şi unde există doar bucuria de a trăi. Ziua de 1 iunie ne amintește că fiecare copil este o comoară prețioasă, care merită să fie iubită, respectată și îngrijită.

Părintele paroh Aurel Cîrlan, împreună cu preoţii slujitori Marian Gliga şi Mihai-Flavius Balaban au dorit, ca şi anul acesta, copiii Centrului de zi parohial să petreacă o zi de neuitat în grădina Sfinților Trei Ierarhi.

Fiind impulsionaţi de prezenţa animatorilor, personaje cunoscute din desene animate, copiii s-au bucurat de jocuri distractive, au dansat, au cântat, au pictat și au desenat, trăind o după-amiază de poveste.

(Bulmoagă-Ursache Diana-Elena, Asistent social al Parohiei „Sfinții Trei Ierarhi” Bacău)

You may also like...