Ziua Copilului sărbătorită în Parohia „Sfântul Dumitru” – Narcisa, Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte IoachimArhiepiscopul Romanului şi Bacăului, în ziua de 1 iunie 2019, Parohia „Sf. Dumitru” – Narcisa, Bacău, a sărbătorit  Ziua Internațională a Copilului într-o maniera specială, oferind o masă caldă și un program deosebit pentru cei peste 120 de copii prezenți.

biserica_sf_dumitru_narcisa_3
biserica_sf_dumitru_narcisa_0
biserica_sf_dumitru_narcisa_2
biserica_sf_dumitru_narcisa_6
biserica_sf_dumitru_narcisa_9

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită cu multă bucurie și entuziasm de copiii care primesc zilnic o masa caldă la Biserica ”Sf. Dumitru” – Narcisa din Bacău.  A fost o sărbătoare a inocenței și a veseliei pentru cei 120 de copii prezenți, cărora micile bucurii ale vieții le-au fost umbrite de nevoi și necazuri sociale. Astfel, sub îndrumarea părintelui Ionuț Pleșcău, copiii au avut parte de un program aparte în această zi.

La Așezământul Social-Filantropic „Mitrovița”, după rugăciunea de mulțumire rostită împreună cu toți copiii, aceștia au servit masa de prânz, au primit prăjituri și tort, apoi au participat la un program special realizat pentru ei. Toți cei mici au cântat, au dansat și au spus poezii, au luat parte la ateliere de desen, s-au jucat cu mingea, au colorat cu cretă pe asfalt și s-au jucat cu baloane.  De asemenea, au concurat în cadrul unui campionat de șah în urma căruia au fost premiați.

You may also like...