Ziua femeii creştine în Parohia ,,Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Holt

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, la Parohia ,,Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Holt, s-a serbat şi anul acesta Ziua Internaţională a Femeii, ziua mamei şi ziua femeii creştine.

sdr
sdr
sdr
dav
dav
dav
dav
sdr
sdr

Evenimentul nu a avut loc pe data de 8 martie anul acesta, ci Duminică, 10 martie, când după Sfânta Liturghie părinţii slujitori de la Holt au felicitat mamele, bunicile şi pe toate femeile creştine, care prin educaţie temeinică şi prin purtarea lor de grijă faţă de copii şi de familie transmit valorile Ortodoxiei generaţie după generaţie şi fac posibilă receptarea facilă a mesajului Evangheliei Domnului nostru Iisus Hristos.

Părintele paroh Iulian Adam a rostit poezia ,,Inimă de mamă” a Arhipăstorului de la Roman, a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, iar la final a oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente o floare şi o carte ca simbol de aleasă preţuire şi respect.

La final, eleva Bianca Băisan, clasa a VII-a, de la Colegiul Naţional de Artă ,,George Apostu”  Bacău a interpretat un cântec dedicat mamei creştine încheind astfel într-un mod artistic activitatea de la Holt.

(Pr. Iulian Adam)

You may also like...