Parohia „Buna Vestire” din Bacău a fost premiată la Patriarhia Română

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă”. Au fost evidențiate cu acest prilej cele 32 de grupuri la nivel de Patriarhie.

Parohia „Buna Vestire” din Bacău a reprezentat cu acest prilej, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului. În ziua de 21 mai, la hramul istoric al Catedralei Patriarhale – Sfinții Împărați Constantin și Elena, câștigătorii concursului au participat la Sfânta Liturghie, după care Preafericitul Părinte Daniel a făcut o scurtă descriere a concursului iar părintele Nicușor Beldiman, consilier patriarhal, a anunțat câștigătorii.

Copiii prezenți din toate eparhiile participante la concurs s-au strâns în jurul soborului de ierarhi, prezidat de Preafericitul Daniel pentru a se imortaliza acest moment prin fotografia de final.

După premiere, Preafericitul Daniel a invitat toți participanții la un dejun festiv și a dăruit fiecăruia câte un cadou consistent cu cărți de folos duhovnicesc, educativ și cultural.

You may also like...