Seară duhovnicească la Centrul de Socializare Vârstnici „Sfântul Andrei” din Parohia Gârlenii de Sus

Miercuri, 13 aprilie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, la Centrul de Socializare Vârstnici „Sfântul Apostol Andrei” din Parohia Gârlenii de Sus a avut loc o nouă activitate duhovnicească. Credincioșii prezenți la Taina Sfântului Maslu, după rostirea rugăciunilor din cadrul programului duhovnicesc de solidaritate al Protoieriei Bacău intitulat „Să ne rugăm pentru Pacea lumii!” au avut parte de o cateheză susținută de către părintele Constantin Andrei Balaban.

Părintele catehet a abordat ca temă Taina Sfântului Maslu având prilejul acum să vorbească enoriașilor pe îndelete despre instituirea Tainei și despre foloasele și roadele pe care le aduce cu sine săvârșirea ei. De la înființarea Centrului în cadrul parohiei, viața duhovnicească a comunității a sporit întrucât se oferă cadrul prielnic de a discuta și problematiza diferite subiecte de interes social și duhovnicesc, lucru mai puțin posibil la predicile care urmează Sfintelor Liturghii. 

După momentul de acumulare a noilor cunoștințe, preoții parohiei au invitat pe cei prezenți în casa de prăznuire care deservește și ca locație pentru Centrul „Sfântul Andrei”. Acolo, poporul a avut parte de o agapă creștină oferită de către doamna preoteasă cu prilejul veșnicei pomeniri a unor membri din familie. 

You may also like...