Copiii Centrului Socio-Educațional „Sfântul Ierarh Nectarie” al Parohiei Lețcana au primit daruri la început de an școlar

În Parohia Lețcana, s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim și prin dragostea părintelui paroh Teslariu Andrei programul social-filantropic ,,Rechizite pentru copii” ediția a II-a. Participanții acestui proiect au fost cei 40 de copii ai Centrului socio-educațional „Sfântul Ierarh Nectarie” ce își desfășoară activitatea prin în cadrul parohiei.

În Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, copiii au participat la Sfânta Liturghie unde au primit Sfânta Împărtășanie, după care a fost săvârșită slujba de Te Deum pentru începutul anului școlar. 

Parintele paroh a adresat un cuvânt de învățătură subliniind importanța educației atât din punct de vedere intelectual cât și religios în viața și formarea caracterului unui tânăr, la care se adaugă contribuția învățăturilor pe care aceștia le primesc în sânul familiei. După acest moment, părintele, ajutat de către voluntarii centrului și ai parohiei a oferit fiecărui copil rechizite pentru a le fi de folos în noul an școlar și pentru a avea note bune la învățătură.

 

You may also like...