Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, marţi 7 martie 2017, începând cu orele 10:00, în sala de conferinţe a Protopopiatului Bacău a avut loc şedinţa administrativă lunară a preoţilor băcăuani.

IMG-20170307-WA0002
IMG-20170307-WA0001
IMG-20170307-WA0000

Părintele protoiereu Costică Busuioc a adus în discuţie probleme curente şi comunicări ce ţin de activitatea pastoral-misionară, culturală, social-filantropică şi administrativă a parohiilor din Protopopiatul Bacău, partea centrală reprezentând organizarea în data de 25 martie a „Marșului pentru Viață – Bacău 2017” cu tema: «Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine». Evenimentul are ca scop atât informarea și sensibilizarea populației, cât și conștientizarea oamenilor asupra sacralității vieții. Marşul va avea următorul traseu: Biserica „Sf. Dumitru” (Narcisa) – Biserica „Sf. Gheorghe” – Casa de Cultură – Piața Catedralei „Înălțarea Domnului”.

La şedinţă a fost prezent şi domnul Gelu Elisei, director al Agenției de Turism și Pelerinaje METEORA TOUR, a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Domnia sa a prezentat o gamă variată de pelerinaje pentru preoţii prezenţi şi pentru credincioşii păstoriţi de aceştia.

Din partea Centrului Eparhial a participat ca delegat al IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, PC Pr. Ciprian Ioan Ignat, secretar eparhial.

Pr. Flavius Balaban

You may also like...