Cerc pastoral pe Meteora Bacăului, la Mănăstirea Valea Budului

logo-stema

Luni – 14 septembrie 2015, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, în contextul Anului Omagial și comemorativ 2015, cu prilejul întrunirii Cercului Pastoral nr. 3 al Protopopiatului Bacău, la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, metocul chiriarhal de la Valea Budului, începând cu orele 16:00, va alea loc întâlnirea preoților și a credincioșilor din parohiile așezate în jurul Bacăului.

La invitația maicii starețe, stavrofora Magdalena Budeanu, întâlnirea Cercului Pastoral se va desfășura la Mănăstirea Valea Budului, Meteora Bacăului – așa cum este ea supranumită, și va debuta cu slujba Vecerniei urmată de Acatistul Sfintei Cruci.

Vor fi prezenți preoții și credincioșii din parohiile ANDRIEŞEŞTI, CRIHAN, DEALU NOU, FÂNTÂNELE, HEMEIUȘ, LILIECILUNCANI, MĂGURA I, MĂGURA II – OSEBIȚI, MĂRGINENI, RUȘI- CIUTEA, SIRET, SOHODOL, TREBEȘ,  VALEA SEACĂ.

Preoții și credincioșii doritori de liniște și folos duhovnicesc sunt așteptați, luni – 14 septembrie 2015, în ziua Praznicului Înălțării Sfintei Cruci, la rugăciune pe Meteora Bacăului, la piciorul Crucii înălțată aici drept mărturie a credinței și strajă urbei și împrejurimilor.

metoc

You may also like...