La Bacău, pomenire de 7 ani pentru victimele incendiului de la „Colectiv”

Duminică, 30 octombrie 2020, în Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Bacău, după încheierea Sfintei Liturghii, au fost pomeniți tinerii trecuți la cele veșnice în urma incendiului petrecut pe 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv din București.

S-au împlinit șapte ani de când România a fost zguduită de drama impresionantă care a afectat sute de oameni, tinerii și familiile celor aflați în Clubul Colectiv la momentul declanșării incendiului.

Pomeniți constant în cadrul Sfintei Liturghii, an de an, la final de octombrie, în biserici se oficiază slujbe de Parastas în memoria celor 65 de tineri trecuți la Domnul în urma incendiului din Clubul Colectiv.

Pentru că una dintre victime, Andra-Elena, era fiică a acestei parohii și anul acesta, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, părintele Ciprian  Ignat, în calitate de delegat al chiriarhului, și părintele paroh Adrian Ciobanu, împreună cu preoții Ioan Ciobanu, Ionuț Comisu, Ioan Chiribău, au oficiat slujba de pomenire a tinerilor care au pierit în urma tragediei din Colectiv.

La slujba de pomenire oficiată la biserica din Bacău soborului de slujitori s-au adăugat și mama victimei, alături de care s-au aflat numeroși credincioși.

You may also like...