Noi oferte ale Agenției de Turism și Pelerinaje Meteora Tour

Agenția de Turism și Pelerinaje METEORA TOUR a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului vine în întâmpinarea credincioșilor din zona Canonic-administrativă a Eparhiei cu o gamă variată de oferte menită să îi facă pe cei doritori să descopere noi locuri sfinte, să își aprofundeze cunoștințele de arheologie biblică și să se reculeagă la mormintele unor părinți emblematici ai Ortodoxiei.

Agenția de Turism Meteora Tour, înființată în luna august a anului 2016,  organizează pelerinaje în țară și în străinătate la prețuri promoționale. Astfel, în perioada imediat următoare vor fi organizate mai multe pelerinaje către Țara Sfântă, în Grecia la Sfântul Efrem cel Nou și la Sfântul Nectarie, precum și în Romania la mormântul Părintelui Arsenie Boca de la Prislop, în Dobrogea la Pr. Arsenie Papacioc, dar și în Maramureș, la celebrele biserici de lemn deja intrate în patriomoniul Unesco, precum și în alte multe locuri duhovnicești aparte.

 Mai multe detalii despre ofertă se pot găsi la adresa de website: www.pelerinarb.ro , la sediul Agenției situat pe strada I.S. Sturza, nr.3 din municipiul Bacău (vis a vis de Ateneu) sau la numărul de telefon 0744.51.37.06.

Vă invităm pe toți cei doritori să apelați cu toată încrederea la serviciile profesioniste oferite de Agenției de Turism și Pelerinaje Meteora Tour!

You may also like...