Ziua de 1 iunie a fost sărbătorită în Parohia Brad din Protoieria Bacău

Iar Iisus a zis: „Lăsaţi copiii şi nu-i opriţi să vină la Mine, că a unora ca aceştia este Împărăţia cerurilor.”

În data de 01 iunie 2024, cu îngăduința bunului Dumnezeu și binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de biruință” din satul Brad, comuna Berești Bistrița, Protopopiatul Bacău a adus zâmbetul pe chipul copilașilor care s-au bucurat de surprizele pregătite cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

De ziua lor, cu toții s-au gândit la la bucuriile depline ale vieții, la cei mici și curioși care ne fac zilele senine și frumoase.  În această zi, cei mari, au contribuit fiecare cu dragoste și entuziasm la organizarea unei zile altfel pentru copiii parohiei.  Voluntarii parohiei au desfășurat jocuri distractive, au dansat, au cântat, au colorat și pictat alături de cei mici, amintindu-ne de gustul copilăriei.

Prietenele de la Magical Story- Wedding Decor au transformat curtea bisericii într-un tărâm de poveste, oferindu-le micuților amintiri demne de povestit. Copiii sunt binecuvântările din viața noastră, astfel, „Doamne, în lumea asta tulburată, poartă-i în brațe pe copiii noștri, ferește-i de rău, de oameni răi și de fapte rele.”

Slavă lui Dumnezeu pentru binecuvântările din viața noastră!

(Pr. Paroh Ionuț-Alexandru Bulmoagă)

You may also like...