Nașterea Domnului în Parohia Dumbrava din Protoieria Bacău

Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos a fost cinstită cum se cuvine de către enoriașii Parohiei Dumbrava, în primul rând prin participarea la Sfânta Liturghie și prin primirea Sfintei Împărtășanii. 
 
 

În finalul slujbei, a avut loc un concert de colinde interpretate în prima parte de Corul de copii al Parohiei, iar în a doua parte de către preotul Daniel Dumitru Bumbea împreună cu cântărețul bisericii, domnul Andrei Cărăușu. Colindătorii și toți enoriașii prezenți au fost serviți cu colaci, după datina străbună, și ciocolată, pentru bucuria sărbătorii.

Moș Crăciun a impresionat ca de fiecare dată cu prezența și a împărțit copiilor cuminți cadourile mult așteptate acestea însemnând dulciuri, fructe, jucării și câteva hăinuțe pentru anotimpul rece. După evenimentele din interiorul bisericii, părintele a continuat cu Liturghia de după Liturghie prin faptul că a vizitat persoanele nevoiașe din Dumbrava, pentru a dărui zâmbete și pentru a face părtași pe fiecare la bucuria pricinuită de nașterea lui Hristos. 
 

You may also like...