O nouă întâlnire din cadrul concursului „Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului” în Parohia Sf. Împărați – Hemeiuș

Sâmbătă 18 martie a.c. , în Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena – Hemeiuș” a avut loc o nouă întâlnire din cadrul Concursului Național Catehetic „Tinerii și vârsnicii să laude numele Domnului”.

La finalul Vecerniei, beneficiarii Centrului socio-educațional „Sfântul Ierarh Dosoftei” ce își derulează activitatea cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, au fost invitați de data aceasta la o cateheză despre „Cinstirea Maicii Domnului” ce a avut ca atelier de lucru pictarea de tricouri și compunere de felicitări cu mesaje pentru mame.

Cei mici au fost bucuroși să-și exprime cele mai inocente și profunde sentimente de iubire și apreciere pentru cele ce le-au dat viață, așa cum au înțeles că și Mântuitorul Hristos a fost plin de iubire față de Mama Sa. Toți cei prezenți au propus ca felicitările să fie dăruite în Ziua Praznicului Bunei-Vestiri alături de un zâmbet, o floare și o îmbrățișare.

La finalul întânirii Pr. Paroh Andrei-Ioan Antal a ținut să mulțumească voluntarilor și participanților prezenți la această nouă întâlnire din cadrul proiectului și împreună au participat la o gustare binevenită

You may also like...