Control oftalmologic pentru credincioșii Centrului de Socializare Vârstnici al Parohiei Hemeiuș

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021, la Parohia Hemeiuș a avut loc o nouă activitate din cadrul proiectului recent implementat „Hristos-lauda bătrâneților mele”. Participanții acestei activități au fost credincioșii care alcătuiesc Centrul de Socializare Vârstnici al parohiei și care împreună cu părintele paroh Andrei Antal dinamizează activitatea Liturghiei de după Liturghie a comunității parohiale. 

De această dată, enoriașii au beneficiat de o consultație oftalmologică gratuită, prilej cu care aceștia au putut cunoaște starea sănătății ochilor, iar pentru cei care au dorit au putu și comanda o pereche nouă care le-a fost adusă a doua zi. Această activitate, spun enoriașii, a fost un mijloc foarte bun de a scuti cheltuiala unui drum de multe ori imposibil deoarece le este greu de la o vârstă să se deplaseze. 

Cei 20 de credincioși prezenți la control au putu îmbina utilul cu plăcutul astfel că în timp ce unul dintre ei era consultat, ceilalți puteau socializa pe diferite teme de interes sau puteau cunoaște mai multe despre sfintele slujbe prin întrebările adresare părintelui. 

Următoarea activitate din cadrul acestui proiect va avea loc pe data de 6 noiembrie când comunitatea parohială îl va avea ca invitat pe părintele Ambrozie, starețul Mănăstirii Pocrov. 

You may also like...