Copiii Parohiei Lețcana au vizitat Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

În parohia Lețcana, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim s-a desfășurat Școala de Vară ,,Frumusețea copilăriei în Biserică”. Activitățile desfășurate în cadrul acesteia s-au derulat în perioada 24-26 August între orele 9:00 și 12:00 pentru un grup de 30 de copii.

Școala de vară a început cu acatistul Sfântului Nectarie, care este și ocrotitorul Centrului Catehetic al parohiei, după care a fost susținută o cateheză de către Părintele Paroh Andrei Teslariu. 
De asemenea, în cadrul acestei școli, copiii au luat parte la diverse activități de dezvoltare spirituală și personală, distracție, autocunoaștere si bucurie printre care: experimente științifice, activități în limba engleză, jocuri în aer liber, vizionarea de scurte metraje și nu în ultimul rând s-au bucurat de vizita Agentului Șef Principal din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, Geanina Monica Tiu.

Aceste zile de bucurie s-au încheiat cu un pelerinaj la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, unde copiii au vizitat brutăria Bethleem și au primit în dar gustări dulci și o iconiță cu Sfântul Ierarh Nectarie. Călătoria a continuat cu vizitarea Cetății Neamțului, a Parcului Național Vânători-Neamț si a Mănăstirii Neamț.

Pentru a face posibile aceste bucurii ale copiilor, alături de dragostea părintelui și a voluntarilor parohiei s-au alăturat și alți oameni de bine și Primăria Comunei Racova.

You may also like...