Jocuri pentru bucuria copiilor în Parohia Lunca – Filipeni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, marți 1 Iunie, anul mantuirii 2021, in parohia Lunca – Filipeni, sub îndrumarea si coordonarea preotului paroh Farcaș Ionuț, s-a desfășurat cu succes, in ciuda vremii nefavorabile, in incinta bisericii cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil, proiectul „La multi ani, Copilărie!”

La această activitate au participat peste 30 de copii aparținând claselor primare I-IV, din comuna Filipeni. Evenimentele din cadrul proiectului au debutat la ora 10:00 cu o rugăciune în sfânta biserică, urmând câteva jocuri de cunoaștere, jocuri distractive de mișcare, copiii fiind împărțiți pe echipe pentru a da un plus de entuziasm și energie.

În continuare au urmat jocuri de relaxare, pictură și desen cu caracter tematic. La finalul activității, copiii au fost rasfățați cu pizza, sucuri, prăjituri, baloane și de asemenea toți copiii au primit o diplomă de participare.

Activitățile desfășurate s-au realizat în colaborare și cu sprijinul profesorului Olariu Florin, director al școlii din comuna Filipeni și a doi voluntari, profesoarei Olariu Andreea și profesoarei Farcaș Veronica.

You may also like...