Activități pentru adulți și copii la Centrul „Sf. Paisie de la Neamț” al Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” – Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, vineri 09.06.2023, la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” Bacău, la Centrul socio-cultural „Sfântul Paisie de la Neamț” a avut loc o întâlnire a copiilor și adulților cu Gruparea Mobilă de Jandarmi „Alexandru cel Bun” din Bacău.

Cu acest prilej, tinerii au avut onoarea de a asista la exerciții de dresaj canin, prezentarea echipamentului de luptă și de a primi informații prețioase despre tehnicile de luptă și autoapărare în caz de atac. Deasemeni, au avut surpriza deosebit de plăcută de a merge pe tiroliana instalată chiar în curtea bisericii de către tinerii jandarmi și care i-au îndrumat cu deosebită atenție.

Copiii au fost impresionați de multitudinea de exerciții tactice, echipamente și informații oferite cu mare drag de curajoșii jandarmi. Mulțumirile merg către dl Comandant General de Brigadă Sandu Ion, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Alexandru cel Bun” din Bacău, care cu promptitudine și celeritate a răspuns rugăminții parohiei și nu în ultimul rând tinerilor jandarmi care au fost deosebiți de atenți și amabili cu fiecare copil. Dumnezeu să-i ocrotească, să-i binecuvânteze și să le călăuzească pașii în apărarea patriei!

Pr.paroh Iulian Popa

You may also like...